vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof lysegrå

4.896 kr.

Få en overvældende god nattesøvn med vores kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og blødt stof i lysegrå vil du vågne op og føle dig veludhvilet og frisk hver morgen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335982287 Kategori:

Drømmer du om den ultimative søvnoplevelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys lige noget for dig. Lad denne seng med sit moderne og elegante design blive det centrale fokuspunkt i dit soveværelse og løft din komfort til nye højder.

Denne seng er ikke bare en fryd for øjnene med sit enkle og rene look, dens slidstærke stof er også åndbart og holdbart, så den vil holde i lang tid fremover. Og med den justerbare sengegavl får du den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Men dette er ikke den eneste feature, der gør vores kontinentalseng til noget helt særligt. Den er også udstyret med en farverig LED-strip, der skaber en fantastisk lysstemning i dit soveværelse. Lad lyset være med til at skabe den rette atmosfære og give dig en følelse af ro og afslapning.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og tilpasningsevne. De absorbere effektivt støj og stød, så du får en mere rolig og uforstyrret søvn.

For at gøre din søvnoplevelse endnu mere behagelig, har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Den bløde og komfortable madrasbeskytter er både slidstærk og behagelig mod din hud. En ægte luksusoplevelse, der vil øge din søvnkvalitet markant.

Bemærk, at vores madrasser ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen først er åbnet. Men vær ikke bekymret, vi har sørget for nem montering og inkluderet en brugermanual til dig.

Vores kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for: en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras, en topmadras og endda to LED-strips. Alt, hvad du behøver at gøre, er at tilføje dit personlige touch, og du er klar til at nyde søvnen af dine drømme.

Så overgiv dig til luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys, og lad den forvandle din søvnoplevelse til noget magisk. Du fortjener det bedste, søvn som en konge.

Scroll to Top