vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

5.112 kr.

Giv dit soveværelse en luksuriøs makeover med vores elegante vidaXL kontinentalseng. Få en behagelig nattesøvn og skab en afslappende atmosfære med LED-lys. Fås i cremefarvet stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335982315 Kategori:

Drømmer du om en banebrydende nattesøvn? Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof er en ægte drømmekomfort, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og behageligt rum. Med sit holdbare og åndbare stof vil denne seng være en fryd for dine sanser og give dig en unik soveoplevelse.

Vi har ikke glemt det æstetiske element – vores seng komplementeres af en justérbar sengegavl, der tilbyder den perfekte rygstøtte, når du nyder en god bog eller ser tv. Forestil dig at blive hyllet ind i farverigt LED-lys, som skaber en beroligende og afslappende atmosfære om natten.

Komfort er alfa og omega, og vores madras med pocketfjedre kommer ikke til kort. Disse fjedre af høj kvalitet tilpasser sig perfekt til din kropsform, hvilket sikrer, at du får den bedst mulige støtte, når du vender og drejer dig i søvne. Og for at fuldende den himmelske komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der både er slidstærk og blød.

Vi ønsker, at din oplevelse med vores kontinentalseng skal være 100% tilfredsstillende, derfor leveres den med en brugervenlig manual for nem installation. Selvom sengen har et USB-stik, skal du være opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Kunstnerisk design og uovertruffen komfort definerer vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør dine drømme til virkelighed ved at skabe det perfekte soveparadis i dit eget hjem. Med vores seng er komfort og stil kun et trin væk. Bestil din drømmeseng nu og vær klar til en nattesøvn uden lige.

Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Kun delen med saksesymbolet kan klippes, og kun delen med USB’en vil fortsætte med at fungere som før. Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Produktet har et USB-stik, men den certificerede 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Scroll to Top