vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm kunstlæder grå

5.180 kr.

Få den ultimative luksusoplevelse i dit soveværelse med vores unikke kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og den stilfulde kunstlæderfinish skiller sig ud fra mængden.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335984560 Kategori:

Tag på en fortryllende rejse til drømmeagtige nætter med vores utroligt smukke kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke bare et sted at hvile dit hoved, det er et kunstværk, der forvandler dit soveværelse til et eventyrligt rum.

Lavet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, er denne seng ikke kun et mesterværk af design, men den er også let at rengøre og modstandsdygtig over for pletter. Den glatte overflade udstråler luksus og indfanger essensen af ægte læder.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, og den giver fremragende støtte til din ryg, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se dine yndlingsserier. Det er en godbid til dig, der nyder at tilbringe afslappende øjeblikke i sengen.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der spreder lys og magi. Du kan skabe den idéelle atmosfære ved at vælge dine yndlingsfarver og indstille lystemperaturen, så den passer til din stemning og tidsindstille lyskurve til automatisk at tænde eller slukke.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin enestående kvalitet og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og stød, der opstår, når du bevæger dig rundt i sengen, og sikrer, at du får en rolig og uforstyrret nattesøvn. Ovenpå madrassen finder du en blød og hudvenlig topmadras, der tilføjer en ekstra lag af komfort.

Vi har tænkt på alle detaljer for at give dig den bedste oplevelse. Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør montering en leg. Bemærk, at USB-stikket er inkluderet, men den certificerede 5V USB-strømkilde skal tilkøbes separat.

Giv dig selv gaven af en dyb og behagelig søvn i vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Det er ikke bare en seng, det er en oplevelse. Køb den i dag og vær klar til at tage på rejsen til drømmeland hver aften.

Scroll to Top