vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm kunstlæder sort

5.497 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores smukke kontinentalseng. Det integrerede LED-lys og det elegante kunstlæder skaber en moderne og sofistikeret atmosfære i dit soveværelse. Drøm sødt og stilfuldt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335984562 Kategori:

Tag på en rejse ind i luksusens verden med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort kunstlæder. Denne seng er ikke kun et sovemøbel, det er et kunstværk.

Vores kontinentalseng er en perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet. Det holdbare kunstlæder, som sengen er fremstillet af, sikrer ikke kun et elegant udseende, men også nem rengøring med blot en fugtig klud. Du kan let vedligeholde det luksuriøse look og nyde et ægte læders elegance.

Højdepunktet ved vores kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse sengegavlen efter dine behov og oplevelsen af ren komfort.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, der omgiver sengens ramme og skaber et hypnotiserende lys i mørket. Du kan skabe den perfekte stemning og sætte dit eget præg på soveværelset med denne unikke funktion.

Når det kommer til komfort, så leverer vores kontinentalseng også på dette område. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop, absorberer støj og stød, og sikrer en behagelig søvn hele natten.

Vi har også ikke glemt toppen af sengen. Den medfølgende topmadras er lavet af hudvenligt stof og fyldt med skum, der sikrer ultimativ komfort og blødhed.

Vores kontinentalseng er selvfølgelig nem at montere, og hver enkelt bestilling leveres med en brugermanual for en problemfri opsætning. Vær opmærksom på, at USB-strømforsyningen ikke er inkluderet, men vores seng har et USB-stik til din bekvemmelighed.

Tag springet ind i luksusens verden med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort kunstlæder. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top