vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm kunstlæder hvid

5.671 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Denne seng er udstyret med stemningsfuldt LED-lys og er lavet af holdbart kunstlæder. Skab et elegant og afslappende rum med denne attraktive seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335984563 Kategori:

Drøm dig væk til en fortryllende søvnoplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Denne seng vil med garanti tage pusten fra dig og skabe et fokuspunkt i dit soveværelse, hvor stil og komfort mødes i en perfekt harmoni.

Denne kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke kun giver sengen et smukt udseende, men som også er utrolig let at rengøre. Et enkelt aftørring med en fugtig klud er alt, der skal til for at holde den i perfekt stand. Det glatte kunstlæder emmer af luksus og vil tilføre dit soveværelse en fornemmelse af ægte læderpragt.

Sengen præsenterer en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse en god bog eller se tv i sengen. Denne fleksibilitet sikrer, at du altid kan finde den mest behagelige position, uanset hvad du foretager dig.

Du vil blive overrasket over sengens farverige LED-strip, der skaber et magisk lys i mørket. Skru op for intensiteten og vælg mellem en bred vifte af farver, der kan tilpasses efter dit humør og din stil. Disse LED-lys vil fremhæve sengens elegance og tilføje en unik stemning til dit soveværelse.

Under overmadrassen gemmer sig en indbygget pocketfjedermadras af højeste kvalitet. Disse individuelle pocketfjedre er kendt for deres styrke og fleksibilitet, da de effektivt absorberer støj og stød, der opstår, når du drejer dig i sengen. Du kan være sikker på en god nattesøvn fyldt med komfort og support, der tilpasser sig dine kropskonturer.

Den medfølgende topmadras er både slidstærk og hudvenlig. Den er betrukket med et blødt stof, der føles behageligt mod huden, og som sikrer en yderligere forbedring af din soveoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt.

Denne kontinentalseng er enkel at samle takket være den medfølgende brugermanual. Du vil være i stand til at nyde denne sengs komfort og skønhed på ingen tid. Bemærk venligst, at selvom sengen leveres med et USB-stik, skal du selv sørge for den certificerede 5V USB-strømkilde.

Lad ikke drømmene vente længere. Forkæl dig selv med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Den vil forvandle dit soveværelse til et sandt tilflugtssted, hvor du kan opleve en dyb og regenererende søvn hver eneste nat. Bestil din drømmeseng i dag og oplev den ultimative luksus og elegance.

Scroll to Top