vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm kunstlæder sort

3.645 kr.

Oplev luksus i soveværelset med vores elegante kontinentalseng. Det oplagte valg med den indbyggede LED-lys funktion og det eksklusive kunstlæderlook. Drømmesalg nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335984661 Kategori:

Dyk ned i en fantastisk nattesøvn og oplev luksusen ved vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort kunstlæder. Denne seng vil uden tvivl være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og give dig en helt ny oplevelse af komfort og stil.

Vi har beklædt denne seng med et slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, der ikke blot er smukt at se på, men også let at rengøre. Takket være dette materiale er pletter ikke et problem, og du kan nemt tørre det af med en fugtig klud. Det bløde og glatte overflade udstråler ægte læders elegance og tilføjer en luksuriøs fornemmelse til enhver nat.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne ergonomiske funktion giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm. Med vores seng kan du skabe et komplet og behageligt miljø i dit soveværelse uden at gå på kompromis med din personlige komfort.

Men det er ikke alt – vi har også integreret farverige LED-lys i sengens design. Disse fantastiske lys vil lyse op i mørket og skabe en imponerende atmosfære i dit soveværelse. Du kan nu vælge mellem forskellige farver og skabe den rette stemning, uanset om du ønsker at slappe af eller underholde dig selv.

Når det kommer til selve madrassen, så kan du stole på kvaliteten. Vi har inkluderet indbyggede, individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, der kan opstå, når du bevæger dig rundt. Du kan være sikker på, at din søvn bliver uforstyrret og behagelig.

For at give dig den ultimative komfort har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrassens betræk er lavet af et blødt og slidstærkt stof, der føles dejligt mod din hud. Du kan nyde en blød og behagelig overflade, der tilføjer endnu mere komfort til din soveoplevelse.

Vores produkt kommer med en brugermanual, der gør det nemt for dig at samle sengen. Bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men selve sengen kommer med et USB-stik tilslutning.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en unik og inspirerende måde. Forkæl dig selv med denne luksuriøse seng, der uden tvivl vil forvandle dit soveværelse til et ægte drømmeparadis.

Scroll to Top