vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof sort

5.097 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og stilfuldt sort stof er denne seng både moderne og komfortabel. Tag din søvn til et prisvindende niveau.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335953971 Kategori:

Tag på en rejse til drømmeland med den fortryllende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng vil være i centrum af dit soveværelse og tilføre en sublim æstetik til din indretning.

Med sit enkle og elegante look er denne kontinentalseng ikke kun stilfuld, men også yderst komfortabel. Det slidstærke stof er både åndbart og holdbart, hvilket garanterer en lang levetid.

En af de unikke funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Den giver en fantastisk støtte til ryggen, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på TV.

Forbered dig på en legende og farverig oplevelse med de medfølgende LED-lys. De tilføjer en ekstra dimension til din søvnoplevelse og oplyser dit soveværelse i en beroligende glød.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. De sikrer ikke kun en lang holdbarhed, men også en utrolig tilpasningsevne til din krop. Pocketfjedrene absorberer effektivt enhver støj og bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Komforten stopper ikke her. En blød og hudvenlig topmadras giver ekstra polstring og øget komfort. Den er designet med et slidstærkt betræk af høj kvalitet, der føles blødt og luksuriøst mod huden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men frygt ej, for du vil altid have denne drømmeseng til din fulde disposition.

Medfølgende brugermanual gør monteringen nem og bekvem. Sengen leveres med et USB-stik, men vær opmærksom på, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Tag springet ind i en verden af luksus og stil med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Din søvn har aldrig været mere inspirerende.

Scroll to Top