vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof mørkebrun

5.374 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst mørkebrunt stof, skaber den den perfekte atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335954003 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og elegance i dit soveværelse med vores spektakulære vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkebrun farve. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en ægte oplevelse.

Sengen er fremstillet af et slidstærkt stof, der ikke kun giver den et sofistikeret og stilfuldt udseende, men også sikrer åndbarhed og holdbarhed. Du vil føle dig tryg og behagelig hele natten.

Blandt sengens mange fantastiske funktioner finder du en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse sengegavlen efter dine behov og nyde den perfekte komfort.

Det mest imponerende træk ved denne seng er den farverige LED-strip, der giver en behagelig og beroligende atmosfære i dit soveværelse. Lad lyset guide dig ind i en dyb søvn og skabe en unik og hyggelig stemning i rummet.

Vores madras er udstyret med høj kvalitet pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer optimal støtte og holdbarhed. Du vil opleve en rolig søvn, da fjedrene absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten.

Vi har også sørget for, at vores topmadras er hudvenlig, blød og behagelig. Den beskytter madrassen og giver dig den ekstra komfort, du fortjener.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er designet til din fulde tilfredshed og nem montering. Bemærk, at pga. hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet.

Selve sengen er lavet af det fineste stof (100% polyester), krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. Madrassen og topmadrassen er lavet af kvalitetsstof (100% polyester) og fyldt med pocketfjedre og skum for absolut komfort.

Glem ikke den fantastiske LED-strip, der leveres med sengen. Den er 55 cm lang og bruger en DC 5V strømkilde. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i pakken.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys – dit soveværelse vil aldrig være det samme igen. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip.

Scroll to Top