vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof sort

5.531 kr.

Sov luksuriøst og vågn op til elegance med vores imponerende kontinentalseng. Udstyret med stemningsfulde LED-lys og en elegant sort stofbeklædning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955056 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm i sort stof. Med denne seng kan du opleve en helt ny form for luksus og komfort i dit soveværelse.

Vi har fokuseret på at skabe en seng, der ikke kun er behagelig at sove i, men også tilføjer en ekstra dimension til din indretning. Det slidstærke stof giver et elegant og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart.

Den justerbare sengegavl giver ikke blot ekstra rygstøtte, når du sidder op i sengen, men er også utroligt praktisk og lækkert designet. Du kan nemt tilpasse den i højden efter dine individuelle behov og ønsker.

Men det er ikke alt. Vi har også tilføjet et farverigt LED-lys, der kan forvandle dit soveværelse til en oase af hygge og ro. Skru ned for lyset og nyd den smukt oplyste atmosfære, som LED-stripen skaber.

Når det kommer til komfort, har vi ikke gjort kompromis. Den indbyggede madras er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer en god nattesøvn. Støjen og stødene fra bevægelser absorberes effektivt af fjedrene, så du kan sove uforstyrret.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men er også hudvenlig og beskyttende. Den giver ekstra komfort og sikrer en øget levetid for din madras.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men med vores letforståelige brugermanual er montering en leg, og du vil hurtigt kunne nyde godt af din nye seng.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm i sort stof leveres med en sengeramme, sengegavl, to madrasser, topmadras og to LED-strips. Bemærk, at USB-strømkilden ikke medfølger.

Gør din søvn til en oplevelse udover det sædvanlige med vores elegante og komfortable kontinentalseng. Du fortjener kun det bedste.

Scroll to Top