vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

3.173 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære og sov som en drøm. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955086 Kategori:

Lad dit soveværelse blive forvandlet til en oase af komfort og ro med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå. Denne seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men også tilføje et strejf af stil og elegance til dit rum.

Sengens stof har et rent og enkelt look, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt. Du vil elske at føle den bløde og behagelige overflade mod din hud, mens du nyder en god nats søvn.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres efter din ønskede højde, hvilket giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Så nu kan du nyde komforten af din seng, uanset hvad du foretager dig.

Men det er ikke alt. Den farverige LED-strip i sengens ramme er et unikt touch, der skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Lad lyset guide dig til en dyb og afslappende søvn og væk op til en frisk og inspirerende start på dagen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform og bevægelser. Du kan nu bevæge dig frit og behageligt, da fjedrene effektivt absorberer støj og stød.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud. Du kan virkelig slappe af og lade det overskydende stress smelte væk, når du synker ned på denne madras.

Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du ikke vil have noget imod det, når du først oplever den komfort og kvalitet, denne madras tilbyder.

Med en sammensætning af holdbart stof, krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ, er denne seng designet til at vare. Du kan forvente at nyde den i flere år uden kompromis på kvalitet eller stil.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå leveres med al den nødvendige monteringsvejledning, så du nemt og hurtigt kan sætte den op. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men med sin USB-stik vil denne seng tilbyde dig et ekstra niveau af bekvemmelighed.

Gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig og stilfuld med denne kontinentalseng. Køb vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå i dag og oplev en dyb søvn og en følelse af luksus hver nat.

Scroll to Top