vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.582 kr.

Skab luksus og atmosfære i soveværelset med vores eksklusive kontinentalseng. Den unikke LED-lys funktion skaber den perfekte stemning til en god nats søvn. Shop nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955121 Kategori:

Drøm sødt om en god nats søvn i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke kun et praktisk møbel, men også en visuel fornøjelse, der vil være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Lad os begynde med materialet – det slidstærke stof, der pryder sengen. Med sit elegante og rene udseende tilføjer det et touch af klasse til ethvert rum. Men ikke kun det, stoffet er også åndbart og holdbart, så du kan nyde komforten i mange år fremover.

Vores praktiske sengegavl er designet til at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan nemt justere højden efter behov, og den er ergonomisk designet for at tilbyde dig den bedste rygstøtte.

Nu kommer vi til det mest spændende – det farverige LED-lys. Med vores LED-strip kan du skabe en fantastisk atmosfære i dit soveværelse og tilføje en stemningsfuld belysning til ethvert rum. Vær kreativ og skift farven efter humør eller indretning – kun fantasien sætter grænser.

Men komfort er nøglen til en god nattesøvn, ikke? Vi har dig dækket. Den indbyggede madras har pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din soveposition og sikrer optimal støtte og bevægelsesabsorption. Du vil vågne op frisk og veludhvilet, klar til at erobre dagen.

Og som en ekstra bonus leveres vores kontinentalseng også med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter med et blødt og komfortabelt stofbetræk er ideel til at forbedre din søvnoplevelse og tilføje en ekstra touch af luksus til din seng.

Vi vil gerne minde dig om, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men bare rolig, vores detaljerede brugervejledning og enkel monteringsproces gør det nemt for dig at samle sengen uden besvær.

Bemærk, at produktet har et USB-stik, men den certificerede 5V USB-strømkilde er ikke inkluderet. Men vær ikke bekymret, du kan stadig nyde de fantastiske LED-lysfunktioner ved at tilslutte sengen til en passende strømkilde.

Pakken indeholder alt hvad du behøver for at komplettere din drømmeomgivelser – en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras, en topmadras og selvfølgelig LED-stripen for den unikke belysning.

Gå ikke glip af chancen for at forvandle dit soveværelse til en drømmende oase med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Tag en pause fra hverdagens stress og nyd en god nats søvn med stil og komfort.

Scroll to Top