vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof lysegrå

3.391 kr.

Få en luksuriøs og moderne søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys tilføjer en unik og hyggelig atmosfære til dit soveværelse. (

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955155 Kategori:

Drøm dig langt væk til en verden af ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil omfavne dig med sin luksuriøse blødhed og skabe et atmosfærisk fokuspunkt i dit soveværelse.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og særdeles slidstærkt. Det elegante design bliver suppleret af en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se tv, så vil sengegavlen give dig en fremragende rygstøtte.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng har også en farverig LED-strip, der lyser op i mørket og tilføjer en magisk stemning til dit rum. Når det kommer til komfort, har vi sørget for at inkludere en madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, og vil sikre, at du får en dyb og afslappende søvn. De fungerer også som støjdæmpere og sørger for, at du kan bevæge dig frit uden at forstyrre din partner.

For at gøre oplevelsen endnu mere behagelig, er vores topmadras hudvenlig og blød. Den er designet med et slidstærkt stofbetræk og vil give dig den ultimative soveoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det nemt for dig at samle den. For at drage fuld fordel af den farverige LED-belysning kræver sengen en 5V USB-strømkilde, der desværre ikke er inkluderet i pakken. Men glæd dig, for denne seng vil helt sikkert give dig mange gode nætter og en oplevelse i særklasse.

Vælg vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys, og lad den indfange din fantasi og transformere dit soveværelse til en oase af stil og velvære. Din rejse mod en dyb og forfriskende søvn begynder her.

Scroll to Top