vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå

5.762 kr.

Oplev komfort og luksus med denne eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilfuldt stof og rummelig størrelse er den perfekt til at opgradere dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335982411 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne imponerende seng vil være det ultimative centrum for dit soveværelse og give dig en fantastisk nattesøvn.

Lad os starte med stoffet – slidstærkt, åndbart og med et enkelt og rent look. Det er designet til at bevare sin skønhed i lang tid. Du vil blive overrasket over den holdbarhed, denne seng har at byde på.

Men denne kontinentalseng er mere end bare en seng. Den har en fantastisk funktionel sengegavl, der kan justeres efter dine behov. Uanset om du vil sidde op og læse en god bog eller se tv, vil den give dig den perfekte rygstøtte.

Og nu til det virkelig spændende – de farverige LED-lys. Skab en stemningsfuld atmosfære i soveværelset med et tryk på en knap. Disse lys vil forvandle dit rum til en oase af ro og afslapning.

Men komforten er ikke gået på kompromis. Denne seng har en madras med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop perfekt. Støj og uro bliver absorberet af fjedrene, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og giver en ekstra komfortabel overflade. Du vil elske at synke ned i den bløde sky af luksus, hver gang du går i seng.

Vi ved, at detaljerne betyder alt. Derfor har vi sørget for, at installationen er enkel og brugervenlig. Og selvfølgelig leveres hver seng med en brugermanual for at sikre en problemfri oplevelse.

Bemærk, at denne seng kommer med et USB-stik, men vær opmærksom på, at den certificerede strømkilde ikke er inkluderet. Led lysbåndet kan også klippes efter behov, så det passer perfekt til din seng. Det er det ypperste inden for tilpasning.

Bliv forkælet med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys – en kombination af stil, komfort og funktion i en seng. Giv dit soveværelse et løft og vågn op til en verden af ​​luksus hver dag.

Scroll to Top