vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof sort

3.419 kr.

Gør din søvnoplevelse til en luksuriøs oplevelse med vores unikke kontinentalseng med LED-lys. Forkæl dig selv med stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951824 Kategori:

Vil du gerne have den ultimative soveoplevelse? Så er vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys lige noget for dig. Denne seng vil ikke kun give dig en god nats søvn, den vil også blive det absolutte fokuspunkt i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke bare smuk at se på, den er også praktisk og holdbar. Det slidstærke stof giver sengen et enkelt og rent udseende, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt. Du kan tilpasse sengegavlen i højden efter behov, hvilket giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

Men det er ikke alt. Med den farverige LED-strip kan du skabe lys i mørket og skabe en atmosfære efter dit humør. Denne seng er virkelig en oplevelse for alle sanser.

For komfortens skyld er madrassen udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød og sikrer, at du får den mest behagelige søvnoplevelse nogensinde. Og med den bløde og komfortable topmadras, der er hudvenlig og slidstærk, er der ingen tvivl om, at du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vi vil dog gerne informere om, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men lad det ikke stoppe dig fra at opleve denne fantastiske seng.

Sengen er lavet af slidstærkt stof (100% polyester) og har en mål på 203 x 103 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen er hvid og sort, lavet af stof (100% polyester) og måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen er hvid, lavet af stof (100% polyester) og måler 100 x 200 x 5 cm (B x L x H). LED-stripen er 55 cm lang og leveres med en DC 5V strømforsyning. Med denne seng får du ikke kun en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, du får også en uforglemmelig soveoplevelse.

Tøv ikke med at vælge vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og gør din søvn til noget helt særligt.

Scroll to Top