vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

3.170 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Den er udstyret med stemningsfyldt LED-lys og er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952017 Kategori:

Opgrader dit soveværelse til et drømmeland med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå farve. Denne seng er mere end bare et sted at sove. Den er et imponerende fokuspunkt, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og stil.

Det slidstærke stof, der er brugt til fremstillingen, giver sengen et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og langtidsholdbart. Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der sikrer en fremragende rygstøtte, så du kan sidde komfortabelt oprejst, når du læser en bog eller ser fjernsyn.

Skab en farverig atmosfære i dit soveværelse med det indbyggede LED-lys. Den farverige lysstrimmel skaber en beroligende og behagelig stemning i mørket.

Men det er ikke alt. Denne kontinentalseng er udstyret med en topkvalitets madras med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre sikrer ikke kun øget holdbarhed og tilpasningsevne, de absorberer også støj og bevægelse, når du drejer og vender dig i sengen.

For at sikre en ekstra behagelig søvnoplevelse har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter med sit bløde stofbetræk vil tilføje en ekstra lag af komfort til din seng.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret, du vil ikke gå glip af noget, da kun den del med saksesymbolet kan klippes, og kun USB-delen vil forblive funktionsdygtig som før.

Alt hvad du behøver for at samle denne fantastiske seng er inkluderet, og vi har endda tilføjet en brugervejledning, der gør det let som en leg.

Giv dit soveværelse et kærlighedsboost med vores kontinentalseng. Lad den elegante mørkegrå farve, det slidstærke stof, det farverige LED-lys og den komfortable madras bringe magi ind i dit soveværelse. Gør drømme til virkelighed, og lad denne kontinentalseng give dig den mest behagelige søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top