vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

3.230 kr.

Oplev en vidunderlig nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Med LED-lys og stilfuldt sort stof skaber den en atmosfære af komfort og elegance. Er du klar til at forvandle dit soveværelse?

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952057 Kategori:

Opgrader dit soveværelse til et uimodståeligt fristed med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng er ikke bare et møbel, det er et kunstværk, der vil tage dit åndedræt. Med dens enkle og rene look er den både moderne og tidløs.

Vi har tænkt på alt for at skabe den ultimative soveoplevelse. Vores slitstærke stof er ikke bare smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, så det holder i mange år fremover. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den tilpasser sig til dine individuelle behov. Det betyder, at du kan nyde at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie med optimal rygstøtte.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng er også udstyret med en farverig LED-strip, der kan oplyse dit soveværelse og skabe en unik atmosfære. Forestil dig at falde i søvn under en blid farverig belysning, der tryllebinder og beroliger dit sind.

Komforten er i top med vores madras med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre er kendt for deres exceptionelle kvalitet og evne til at tilpasse sig dine bevægelser. De absorberer effektivt stød og støj, så du kan sove uforstyrret hele natten.

For at give dig den ultimative luksus har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Den er lavet med et blødt og komfortabelt betræk og er ideel til at forlænge levetiden på din madras.

Bemærk venligst, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet, af hensyn til hygiejne. For nem montering følger der en brugermanual med hvert produkt.

Komplet med en USB-forbindelse, vil denne kontinentalseng revolutionere dit soveværelse. Skab en afslappende atmosfære og nyd din nattesøvn som aldrig før. Vores produkt er kompatibelt med en certificeret 5 V USB-strømkilde, der desværre ikke er inkluderet.

Skab et soveværelse, der udstråler høj klasse og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Fra sengerammen til den fyldige madras og den fantastiske LED-strip, dette er det perfekte valg til dig, der ønsker det bedste af det bedste. Gør din søvn til en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Scroll to Top