vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof lysegrå

3.441 kr.

Oplev luksus i din egen seng. Denne moderne kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort. Køb den nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952086 Kategori:

Stilfuldt design, ultimativ komfort og en fantastisk oplevelse – dét er hvad vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm i lysegrå stof tilbyder dig. Denne seng vil være det imponerende centrum i dit soveværelse og give dig en uovertruffen nattesøvn.

Det slidstærke stof fremhæver sengens enkle og rene udseende og sikrer samtidig åndbarhed og holdbarhed. Desuden har vores kontinentalseng en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give en fremragende rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Men det, der virkelig gør vores seng unik, er de farverige LED-lys, der skaber en fantastisk atmosfære i rummet. Med et enkelt tryk på knappen kan du forvandle dit soveværelse til en oase af beroligende lys.

Når det kommer til komfort, er vores kontinentalseng helt i særklasse. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer uovertruffen støtte og holdbarhed. Disse fjedre absorberer også stød og støj, når du bevæger dig rundt i sengen.

For at sikre ekstra ergonomi og komfort, inkluderer vi også en hudvenlig topmadras. Den øverste beskyttende madrasbelægning er blød og behagelig mod din hud og tilbyder en ekstra lag af luksus.

Vi ønsker at gøre monteringen så nem som muligt, så vores produkt kommer med en brugermanual til hurtig og problemfri opsætning. Bemærk, at sengen har et USB-stik, men ikke inkluderer en 5 V USB-strømkilde.

Dyppet i lysegråt stof og lavet af holdbare materialer som krydsfiner og lærketræ, vil vores kontinentalseng med LED-lys gå op i en højere enhed med det moderne og elegant designede soveværelse.

Gør din søvnoplevelse til noget særligt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Invester i komfort, kvalitet og stil for at opnå den bedste søvn, du fortjener.

Scroll to Top