vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkegrå

3.322 kr.

Oplev luksus og stil med vores eksklusive kontinentalseng med LED-lys. Den perfekte kombination af komfort og elegance til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952087 Kategori:

Drøm dig væk til en dyb og beroligende søvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof. Denne seng vil være det centrale punkt i dit soveværelse og vil give dig en luksuriøs og komfortabel oplevelse, hver gang du går i seng.

Denne seng er ikke kun smuk, den er også funktionel. Det slidstærke stof giver sengen et elegant og raffineret udseende, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt over for slid. Du kan derfor nyde en seng, der både ser fantastisk ud og holder i lang tid.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne funktion gør det muligt at tilpasse sengen til dine præferencer og giver dig fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se tv.

Når det kommer til at skabe en fantastisk atmosfære, går denne seng heller ikke på kompromis. Den er udstyret med en farverig LED-strip, der kan tilføje et magisk lys til dit soveværelse. Du kan vælge mellem forskellige farver og skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Hvad angår komfort, har denne seng virkelig noget at tilbyde. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. Disse fjedre absorberer effektivt stød og bevægelse, når du drejer dig i sengen, hvilket sikrer uforstyrret søvn gennem hele natten.

For at gøre din soveoplevelse endnu mere behagelig og luksuriøs har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Den er lavet af blødt skum og betrukket med et slidstærkt stof, der føles dejligt mod din hud. Lad dig fordybe i en himmelsk følelse, når du ligger på denne topmadras.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Dog kan du klippe LED-stripen ifølge dine behov, og den vil fortsætte med at fungere som før. Hver pakke leveres med en brugermanual, der gør monteringen så nem som muligt. Bemærk, at 5V USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Få en god nats søvn og bring en følelse af elegance og hygge ind i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af skønhed og ro. Bestil din seng i dag og oplev den ultimative luksus i dit eget hjem.

Scroll to Top