vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

4.614 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante LED-lys og det bløde mørkebrune stof skaber den perfekte kombination af komfort og æstetik. Få din drømmeseng nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955251 Kategori:

Dyk ned i luksusens verden med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en voluminøs mørkebrun farve. Denne fantastiske seng vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og beroligende fristed.

Stoffet, der er brugt til at fremstille denne seng, er ikke kun slidstærkt, men det tilføjer også et elegant og raffineret touch til rummet. Det er åndbart og behageligt, hvilket bidrager til en behagelig søvnoplevelse.

En praktisk sengegavl med justerbar højde tilbyder ikke kun yderst god støtte til din ryg, når du sidder op og læser en bog eller ser dit yndlingsprogram, men den tilfører også et ekstra element af stil til sengen.

Ved at integrere farverige LED-lys i sengegavlen kan du skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Lad lysene forvandle rummet til en rolig og afslappende oase, hvor du kan finde ro og komfort.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse fjedre af høj kvalitet tilpasser sig perfekt til din kropskontur og absorberer effektivt stød og bevægelser. Dette sikrer en dynamisk og behagelig stødabsorbering, så du kan nyde en dyb og uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er dækket af et hudvenligt stof, der gør den blød og behagelig. Den ekstra tykkelse tilføjer en yderligere luksuriøs fornemmelse og giver ekstra støtte og komfort.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med vores klipbare LED-strips kan du nemt tilpasse lyset efter dine egne præferencer.

Vores kontinentalseng leveres med både sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips, så du får alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte soveoplevelse.

Så forkæl dig selv med den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Find dit indre fred og vælg den luksus, du fortjener.

Scroll to Top