vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

5.410 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores innovative kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og lysegrå stof får du en unik søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955287 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og et elegant design med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil være det centrale punkt i dit soveværelse og give dig den bedste nattesøvn i dit liv.

Vi har nøje udvalgt et slidstærkt stof, der både giver sengen et enkelt og rent look og samtidig er åndbart og holdbart. Men det er ikke alt – denne seng kommer også med en praktisk højdejusterbar sengegavl, der giver optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Det, der virkelig gør denne seng unik, er det farverige LED-lys. Med et enkelt tryk på knappen kan du skabe den perfekte stemning i dit soveværelse, uanset om du ønsker en beroligende og afslappende atmosfære eller en festlig og livlig stemning.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og giver en uovertruffen støtte og komfort. De individuelle fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Vi har ikke glemt toppen. Vores hudvenlige topmadras er lavet af blødt og behageligt materiale, der sikrer, at du sover som en drøm hver nat. Topmadrassen er let at rengøre og holde frisk.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Du vil også bemærke, at sengen leveres med et USB-stik, men USB-strømkilden er ikke inkluderet.

Skab din helt egen oase af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå. Bestil den i dag og nyd dit livs bedste søvnoplevelse.

Scroll to Top