vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof sort

5.543 kr.

Opdag den ultimative elegance og komfort med vores eksklusive kontinentalseng med LED-lys. Skab din egen oase af velvære og søvn i stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955320 Kategori:

Lad os præsentere dig for vores fantastiske produkt – vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant sort stof. Denne seng vil sætte prikken over i’et i dit soveværelse og sikre dig en god nattesøvn.

Med sin slidstærke stofbeklædning i enkle og rene linjer er denne seng ikke kun stilfuld, men også åndbar og holdbar. Det bliver ikke bedre end det. Og det er ikke alt – med denne kontinentalseng får du også en praktisk justerbar sengegavl, der giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Men det er ikke kun komfort, du får med denne seng. Vi har tilføjet farverige LED-lys, der kan skabe en atmosfære i mørket. Du kan nu skabe dit eget personlige oase af lys og farver. Det er med til at gøre din søvnoplevelse endnu mere unik.

Vi har heller ikke gået på kompromis med kvaliteten af madrassen. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer holdbarhed samt reducerer støj og stød. Og lad os ikke glemme topmadrassen, der er både blød og behagelig med sit hudvenlige stof.

Vi forstår vigtigheden af hygiejne. Derfor kan madrassen desværre ikke returneres efter åbning. Men det vil kun være en smal sag at klippe den i den angivne del og fortsat bruge USB-porten uden problemer. Vi sørger altid for at medsende en brugermanual, så du nemt kan samle produktet. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Så hvad venter du på? Vågn op til en fantastisk soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Kvaliteten og komforten vil overraske dig, så bestil nu og oplev forskellen.

Scroll to Top