vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun

6.187 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores eksklusive kontinentalseng. Denne dobbeltseng i gråbrun stof er udstyret med fokus på detaljen og LED-lys, der giver en luksuriøs atmosfære. Perfekt til dem, der ønsker at sove i stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955322 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun. Denne seng vil ikke bare være et fokuspunkt i dit soveværelse, den vil også blive dit personlige tilflugtssted, hvor du kan nyde en uforstyrret og behagelig nattesøvn.

Med sin slidstærke stofbetræk i en elegant gråbrun farve, er denne kontinentalseng både stilfuld og holdbar. Stoffet er åndbart og sørger for, at du føler dig frisk og veloplagt hver morgen.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, som giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Nu kan du nyde komforten i din seng, uden at gå på kompromis med støtten til din ryg.

Skab en magisk stemning i dit soveværelse med den farverige LED-strip, der er indbygget i sengens ramme. Det blide lys giver en afslappende atmosfære og giver dig mulighed for at trække stikket og slappe af.

Vores kontinentalseng er udstyret med en madras, der har individuelle pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og fantastisk tilpasningsevne. Du kan roligt vende og dreje dig om natten, da fjedrene effektivt absorberer støj og stød.

For at give dig den ultimative komfortoplevelse er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt og behageligt mod huden, og sikrer dig en rolig og behagelig søvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi tilbyder en brugermanual, der gør monteringen til en leg, og sengen er udstyret med et USB-stik, så du kan oplade dine enheder nemt og bekvemt.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun leveres med en sengeramme, sengegavl med kanter, to madrasser, en topmadras og to LED-strips. Alt, hvad du behøver for at opleve den ultimative søvnkomfort.

Forkæl dig selv i dag med denne fantastiske kontinentalseng og oplev en vidunderlig og inspirerende søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top