vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof gråbrun

3.655 kr.

Oplev en himmelsk søvn med vores elegante kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stof, er denne seng den perfekte kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335948757 Kategori:

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i gråbrun stof. Denne seng er mere end bare et sted at sove – den bliver det strålende midtpunkt i dit soveværelse. Med sit enkle og elegante look er stoffet både åndbart og slidstærkt, hvilket betyder, at du kan nyde komforten i lang tid.

Vores seng er ikke kun stilfuld, den er også praktisk. Du kan nemt justere sengegavlen i højden, så den passer til din personlige komfortniveau. Denne funktion giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen. Og for at tilføje lidt magi til dine nætter har vi inkluderet en farverig LED-strip, der skaber en beroligende atmosfære i mørket.

Men komforten stopper ikke her. Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen, for at give dig en uforstyrret søvn.

Og selvfølgelig, hvad er en god seng uden en behagelig topmadras? Vores hudvenlige topmadras er lavet af blødt skum og har et slidstærkt betræk. Den tilføjer ekstra luksus og komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær sikker på, at vores produkt er nemt at samle med den medfølgende brugermanual.

Frisk luft og afslapning er også vigtigt for os. Derfor er vores seng designet med en USB-stik, så du kan oplade dine enheder nemt. Vær opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Få drømmesengen leveret direkte til dig. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for – sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Gør dig klar til at tage dit soveværelse til det næste niveau med vores fortryllende kontinentalseng.

Scroll to Top