vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkebrun

4.595 kr.

Få en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den elegante stofbeklædning og det indbyggede LED-lys tilføjer en ekstra dimension til din soveværelsesindretning. Opnå den ultimative komfort og stil med dette attraktive valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335948818 Kategori:

Kast dig ud i en nattesøvn som aldrig før med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil helt sikkert være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse med sit moderne og elegante design. Den er ikke kun smuk, men også utroligt funktionel.

Med dens slidstærke stof i en varm mørkebrun farve kan du være sikker på, at denne seng vil holde i lang tid. Stoffet er ikke kun flot at se på, men det er også åndbart og slidstærkt. Du kan trygt nyde en god nattesøvn uden bekymringer om kvaliteten på sengen.

Sengens madras er udstyret med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig. Du kan forvente en optimal og behagelig støtte gennem hele natten.

For at give dig ekstra komfort medfølger der også en hudvenlig topmadras med en blød og behagelig overflade. Du vil elske at synke ned i sengen og føle den luksuriøse komfort den tilbyder. Med denne topmadras vil din søvnoplevelse bare blive endnu bedre.

En fantastisk detalje ved denne seng er dens farverige LED-strip, der tilføjer et strejf af elegance og stemning til dit soveværelse. Du kan skabe en magisk atmosfære ved at vælge forskellige farver og belysningsindstillinger. Dette er virkelig afgørende for at skabe den perfekte atmosfære i dit soveværelse.

Vores kontinentalseng kommer også med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give dig den bedste rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan indstille den efter dine behov og nyde den bedste siddekomfort.

Vores seng er ikke kun fantastisk at se på og komfortabel at sove i, den er også praktisk at montere. Hver seng leveres med en brugervenlig manual, der gør det nemt og problemfrit for dig at samle den. Vi har sørget for, at du får en fuld pakke med alt inkluderet – sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og endda de medfølgende LED-strips.

Husk, at sengen leveres uden den certificerede 5V USB-strømkilde, men du kan tilslutte den til din egen strømkilde. Lad os levere drømmene til dit soveværelse, og giv dig selv den bedste nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top