vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå

4.707 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Den kombinerer stil, komfort og LED-lys i en blå stof udgave. Få en himmelsk søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949611 Kategori:

Tiltræk dine sanser og gør din søvnoplevelse ekstraordinær med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne enestående seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også sikre dig en fantastisk nattesøvn.

Vores kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke kun ser elegant ud, men også føles behageligt mod din hud. Det åndbare materiale sikrer optimal komfort, mens den høje slidstyrke garanterer langvarig brug.

For at tilføje et strejf af elegance og funktionalitet til sengen kan sengegavlen justeres i højden. Dette giver dig mulighed for at tilpasse den til din siddestilling, når du nyder en god bog eller ser dit yndlings-tv-program.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, der spreder et blidt og stemningsfuldt lys i soveværelset. Skab din egen beroligende atmosfære, når mørket falder på.

Vi ved, at en sund søvn er afgørende for dit velbefindende, derfor har vi ikke gået på kompromis med kvaliteten af madrassen. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig dine kropsbevægelser og giver en støttende og behagelig søvnoplevelse. Samtidig absorberer fjedrene støj og vibrationer, der normalt kan forstyrre din søvn.

Vores topmadras er både slidstærk og hudvenlig. Det bløde og behagelige stofbetræk vil give dig en luksuriøs følelse og sikre en blid og afslappende søvn.

Bemærk, at vores madras er forsejlet og af hygiejniske årsager ikke kan returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil fortryde dit køb, når først du har oplevet den ekstraordinære komfort og luksus med vores kontinentalseng.

Sættet indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips for at give dig den ultimative søvnoplevelse. Så gør dig klar til at træde ind i en verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top