vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkegrå

5.162 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores moderne kontinentalseng fra vidaXL. Den kombinerer stilfuldt design, LED-lys og komfort i én pakke.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949614 Kategori:

Drømmer du om en behagelig og stilfuld seng, der vil bringe en luksuriøs atmosfære ind i dit soveværelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå en perfekt løsning for dig.

Denne fantastiske kontinentalseng er designet til at levere den ultimative komfort, samtidig med at den tilføjer et strejf af elegance til dit rum. Den er fremstillet med et slidstærkt stof, der har et rent og moderne look. Du vil elske, hvor åndbart og holdbart det er.

Sengen er også udstyret med en justerbar sengegavl, der giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse en spændende bog eller se dine yndlingsfilm og serier.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng har en farverig LED-strip, der vil skabe en fantastisk stemning i dit soveværelse og tilføje et strejf af magi til dine nætter. Du kan nemt justere lysstyrken og farverne efter dine præferencer for en skræddersyet atmosfære.

Under det betryggende ydre gemmer sig en madras med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og langvarige komfort. Disse fjedre kan absorbere stød og støj, hvilket gør din søvnoplevelse endnu bedre.

For at tilføje en ekstra luksuriøs detalje er sengen også udstyret med en blød og hudvenlig topmadras, der er behagelig at ligge på. Du vil elske den ekstra følelse af blødhed og hygge.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er den fuldendte kombination af elegance, komfort og funktionalitet. Den leveres med en brugervenlig monteringsmanual, og du kan klippe LED-stripen og tilpasse den efter dine behov.

Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men du kan let tilslutte sengen til en strømkilde og nyde den blide glød. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Kort sagt, med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke blot en seng, men en hel søvnoplevelse. Gør din søvn til en daglig luksus og invester i dit velvære med denne smukke og komfortable seng. Bestil i dag og opgrader dit soveværelse med stil.

Scroll to Top