vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof lysegrå

3.890 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys, stilfuldt stofdesign og perfekt størrelse er den det ideelle valg til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949683 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil uden tvivl blive det strålende centrum i dit soveværelse og give dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Vi har udvalgt et slidstærkt stof, der ikke kun har et elegant og enkelt udseende, men også er åndbart og holdbart. Sengens praktiske sengegavl kan nemt justeres i højden efter dine behov og giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se tv.

Lad dig fortrylle af den farverige LED-strip, der skaber et atmosfærisk og stemningsfuldt lys i mørket. Denne detalje giver et unikt præg på sengen og tilføjer en ekstra dimension til din søvnoplevelse.

Madrasen er udstyret med indbyggede pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer en exceptionel holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, hvilket betyder, at du kan bevæge dig frit i sengen uden at forstyrre din partners søvn.

Vores hudvenlige topmadras er dækket af et blødt og behageligt stof, der giver en luksuriøs følelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen. Vi giver dig dog muligheden for at klippe dele af lysbåndet og bevare fuld funktionalitet.

Sengen kommer med en omfattende brugervejledning, der gør det nemt for dig at samle den. Bemærk, at vi ikke inkluderer en certificeret 5 V USB-strømkilde, men du får dog et praktisk USB-stik som en del af produktet.

Lad vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys forkæle dine sanser og bringe ekstraordinær komfort og stil ind i dit soveværelse. Du fortjener kun det bedste, og vores seng er designet til at levere netop det. Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Så hvorfor vente? Tag springet og oplev drømmenes komfort i dag.

Scroll to Top