vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

3.821 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Det unikke LED-lys skaber en smuk atmosfære, mens den bløde stofbeklædning sikrer en behagelig søvn. Perfekt til at skabe et luksuriøst og moderne soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949707 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn i en seng, der ikke kun er praktisk, men også stilfuld? Så er vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg til dig. Denne seng vil være hjertet i dit soveværelse og samtidig sikre, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Med sit enkle og stilrene design, der er fremstillet af slidstærkt stof, vil denne seng være indbegrebet af elegance. Stoffet er både åndbart og holdbart, så du kan forvente kvalitet og komfort i mange år fremover.

Praktisk justerbar sengegavl er en af de mange fordele ved denne seng. Du kan tilpasse højden efter dine behov og få perfekt rygstøtte, når du vil nyde en god bog eller se fjernsyn i sengen.

Men det, der virkelig gør denne seng unik, er det farverige LED-lys, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Med den medfølgende LED-strip kan du finde din favoritfarve og skabe den perfekte belysning til din stemning.

Det er dog ikke kun udseendet, der gør denne seng fantastisk. Den er også udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Og for at fuldende din komfortoplevelse kommer denne seng også med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis forseglingen er brudt. Vi sikrer dog, at både brugervejledning og nem montering er inkluderet.

Med dimensionerne 203 x 83 x 118/128 cm (B x D x H) er denne seng perfekt til mindre rum, men uden at gå på kompromis med komforten. Sengen kommer også med en madras i størrelsen 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) og en topmadras i størrelsen 80 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Du kan også nyde trygheden ved at lyse i mørket med LED-lyset, der er 55 cm langt og nemt kan tilsluttes med den medfølgende USB-forbindelse. Bemærk, at strømadapteren ikke er inkluderet i pakken.

Tag springet og gør dine drømme til virkelighed med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Du vil ikke fortryde det, når du endelig kan sove som en dronning eller konge og vågne op til en ny dag fyldt med energi og glæde. Din krop og dit sind vil takke dig.

Scroll to Top