vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

4.623 kr.

Oplev komforten og luksusen i vores kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset og få den bedste nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949872 Kategori:

Forestil dig at vågne op i en verden af elegance og komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke kun et sted at sove, men også et stilfuldt kunstværk, der med garanti vil tiltrække opmærksomhed i dit soveværelse.

Stoffet i mørkebrun farve er ikke kun smukt at se på, men det er også slidstærkt og åndbart. Det tilføjer en elegance og raffinement til sengens design, der vil imponere enhver.

En praktisk og justerbar sengegavl er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov. Det er ikke blot en sengegavl, det er også en fremragende støtte til din ryg, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng leveres også med en farverig LED-strip, der kan skabe en unik atmosfære i dit soveværelse. Du kan nyde en subtil belysning, der kan tilpasses efter dine ønsker og humør.

Den indbyggede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer en stor tilpasningsevne og en behagelig søvn. Disse fjedre er designet til at absorbere støj og stød, hvilket giver dig en fredelig og forstyrrelsesfri søvn.

For at øge din komfort yderligere kommer vores kontinentalseng med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Du kan være sikker på, at din søvnoplevelse bliver ultimativ.

Denne seng er ikke kun elegant og komfortabel, den er også nem at installere. Med den medfølgende brugermanual kan du nemt samle den og nyde din nye soveoplevelse.

Bemærk venligst, at USB-strømkilde ikke er inkluderet, men vores produkt har et USB-stik tilgængeligt. Vi anbefaler at bruge en 5V USB-strømkilde til at tænde LED-lyset.

Så hvorfor vente? Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkebrun stof. Det er tid til at drømme stort og sove godt.

Scroll to Top