vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof mørkebrun

5.418 kr.

Oplev ultimat luksus med vores vidaXL kontinentalseng – den perfekte kombination af stil, komfort og stemningsfuldt LED-lys. Gør din søvnoplevelse endnu mere magisk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952980 Kategori:

Vågn op til en fornyet søvnoplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse til et elegant og stilfuldt rum, men den vil også give dig den ultimative komfort og velvære.

Vores kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof, der giver ikke kun et enkelt og rent look, men det er også åndbart og holdbart. Sengens sengegavl er praktisk justerbar i højden for optimal rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv.

Den virkelige juvel i denne seng er den farverige LED-strip, der lyser op i mørket og skaber en stemningsfuld atmosfære. Du kan vælge mellem forskellige farver og effekter, der passer til din personlige stil og humør.

Vores seng er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en optimal støtte og komfort. Disse fjedre er også med til at absorbere støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

For at sikre din hudvenlighed er der pålagt en blød topmadras med et slidstærkt stofbetræk. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke kun komfortabel og stilfuld, men den er også nem at samle og installere. Du får også en brugermanual med i pakken for yderligere hjælp.

Vær opmærksom på, at et USB-stik er inkluderet, men den certificerede 5 V USB-strømkilde skal købes separat.

Oplev den ultimative soveoplevelse med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Gør din søvn til noget helt specielt og vælg vores elegante seng i dag.

Scroll to Top