vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof sort

2.926 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante design, det indbyggede LED-lys og den optimale støtte vil forvandle din søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335953041 Kategori:

Forestil dig at vågne op hver morgen, frisk og veludhvilet, i den mest luksuriøse seng nogensinde. Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof er ikke bare en seng, men et kunstværk i dit soveværelse.

Lad os starte med det lette og slidstærke sort stof, som dækker denne seng. Det tilføjer en sofistikeret elegance til din indretning og er samtidig både åndbart og holdbart.

Nu er det tid til at tale om sengegavlen – en praktisk funktion, der ikke kun tilføjer stil til sengen, men også giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv’et. Du kan justere højden på sengegavlen efter dine behov for ultimativ komfort.

Men det er ikke alt. Vi har også skabt en fortryllende atmosfære med LED-lys i forskellige farver, der skaber et stemningsfuldt lys i mørket. Lad lyset føre dig ind i en verden af afslapning og magi.

Lad os dykke ned i selve madrassens kvalitet – pocketfjedrene. Disse individuelle pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet, hvilket sikrer en holdbar og behagelig søvnoplevelse. De absorbere støj og stød ved bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret søvn hver nat.

Vi har også inkluderet en blød og hudvenlig topmadras, der gør hele oplevelsen endnu mere behagelig. Topmadrassen er betrukket med et slidstærkt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er den ultimative pakke af komfort, stil og funktionalitet. Bemærk, at der medfølger en brugermanual for nem montering. USB-strømkilden er ikke inkluderet, men sengen har et USB-stik til at skabe atmosfære og oplade dine enheder.

Gør dine drømme til virkelighed med vores fantastiske kontinentalseng. Bestil i dag og lad dit soveværelse forvandle sig til en oase af elegance og komfort.

Scroll to Top