vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof blå

3.329 kr.

Oplev luksus og komfort i denne eksklusive kontinentalseng med integreret LED-lys. Skab en unik atmosfære og få en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335953045 Kategori:

Lad dig forføre af dette elegante og moderne design med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blåt stof. Din søvnoplevelse vil blive forvandlet til en fantastisk oplevelse, mens sengen bliver det strålende midtpunkt i dit soveværelse.

Stoffet, der omgiver sengen, er både åndbart og slidstærkt og har et enkelt og rent look, der tilføjer et touch af elegance til rummet. Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at nyde en god bog eller se spændende tv-serier.

Men det er ikke alt. Vores seng kommer også med en farverig LED-strip, der spreder livligt lys i mørket. Du kan skræddersy atmosfæren i dit soveværelse og vælge mellem forskellige farver for at matche dit humør.

Kvaliteten af vores madras er uovertruffen. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer en behagelig og støttende søvn. Disse pocketfjedre hjælper også med at absorbere støj og stød og sørger for en rolig nattesøvn.

For at fuldende din komfort leveres sengen også med en blød og hudvenlig topmadras. Denne topmadras er lavet af slidstærkt stof og giver et ekstra lag af luksus og blødhed til din søvnoplevelse.

Bemærk, at for at opretholde den høje hygiejnestandard, kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær tryg ved, at vores brugervenlige manual gør monteringen af sengen til en leg.

Vores seng er udstyret med et praktisk USB-stik til dine opladningsbehov, men bemærk at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet. Dette er et bevis på vores engagement i at levere praktiske og moderne løsninger til vores kunder.

Glem ikke, at pakken indeholder alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Du kan være sikker på, at kvaliteten og komforten på vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil overgå dine forventninger og give dig en behagelig og unik søvnoplevelse.

Scroll to Top