vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof sort

3.150 kr.

Oplev ultimativ luksus og afslapning med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en atmosfære af elegance og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335953049 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn fuld af stil og komfort? Så er denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg til dig. Med sit elegante design bliver denne seng det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun et smukt syn, men den er også udført i slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og langtidsholdbart. Sengegavlen kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde og nyde en god bog eller se en film.

Men det er ikke alt. Denne seng er udstyret med en farverig LED-strip, der skaber et fantastisk lys i mørket. Med denne funktion kan du skabe den perfekte stemning og tilpasse lyset efter dine behov og humør.

Men komforten stopper ikke der. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød og sikrer en rolig og afslappende nattesøvn.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men den er også hudvenlig, hvilket gør den ideel for selv de mest følsomme personer. Den er altid klar til at give dig den ultimative komfortoplevelse.

Bemærk, at denne seng er specielt designet med hensyn til hygiejne, så vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men lad det ikke afskrække dig fra at opleve den ultimative komfort.

For let og problemfri montering følger der selvfølgelig en brugermanual med i pakken. Du behøver ikke bekymre dig om at have den rette strømkilde, da sengen er udstyret med et USB-stik. Sørg dog for at have en certificeret 5V USB-strømkilde ved hånden.

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys er skabt til at give dig en overlegen nats søvn og samtidig tilføje et strejf af stil til dit soveværelse. Så hvorfor vente? Få drømmesengen nu og lad dine drømme blive til virkelighed.

Scroll to Top