vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof blå

3.533 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Det blå stof og det indbyggede LED-lys skaber en unik og beroligende atmosfære. Gør dit soveværelse til et oase af komfort og elegance. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335953115 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og æstetisk elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blåt stof. Denne seng har det hele og vil virkelig være det centrale omdrejningspunkt i dit soveværelse. Med sit slidstærke og stilrene stofaftræk fremstår sengen både elegant og holdbar. Du kan nemt tilpasse sengegavlens højde for at opnå den perfekte rygstøtte, uanset om du vil læse en god bog eller se tv. Det bedste af det hele er, at denne seng har en farverig LED-strip, der giver dig mulighed for at skabe et unikt lysudtryk i rummet.

Bliv forkælet af en madras med individuelle pocketfjedre, der tilbyder en uovertruffen komfort og tilpasningsevne. Disse fjedre er ikke kun støjdæmpende, men de sikrer også en behagelig og støttende søvn, uanset hvordan du vender og drejer dig. Ovenpå denne luksuriøse madras finder du en hudvenlig topmadras, der føles blød og behagelig mod din hud.

Vi er dog nødt til at gøre opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du kan dog klippe delen med saksesymbolet og stadig nyde dit sengelys.

Med en seng i dimensionerne 100×200 cm vil denne kontinentalseng med LED-lys passe ind i ethvert soveværelse. Sengens stofbetrukne sengeramme og solid konstruktion sikrer en lang levetid, mens den hvide topmadras og det farverige LED-lys tilføjer et strejf af elegance og stil.

Komplet med en brugermanual til nem montering og med et inkluderet USB-stik, kan du nemt tilslutte det farveglade LED-lys og skabe den perfekte atmosfære til dit soveværelse. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Så slip din indre designer løs med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev en ny dimension af komfort og stil i dit soveværelse. Din nattesøvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top