vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

4.790 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores luksuriøse kontinentalseng. Det elegante LED-lys og cremefarvede stof skaber den perfekte søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335953176 Kategori:

Oplev en himmelsk nattesøvn med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne seng vil blive omdrejningspunktet i dit soveværelse og give dig en forfriskende søvnoplevelse.

Denne seng er ikke bare smuk at se på, men den er også funktionel. Det slidstærke stof giver et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, når du læser en god bog eller ser fjernsyn i sengen.

For at tilføre et ekstra element af blændende skønhed har denne seng farverige LED-lys langs sengekanten. Disse lys kan skabe en atmosfære af ro og afslapning i dit soveværelse og hjælpe dig med at finde ro i sindet.

Men ikke kun udseendet gør denne seng unik. Den er også udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en optimal tilpasningsevne til din krop. Pocketfjedrene absorberer effektivt støj og bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er både blød og hudvenlig, og den beskytter madrassen mod slid og snavs. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbnet emballage.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og hurtig. Bemærk, at der kræves en 5V USB-strømkilde til LED-lyset, som ikke følger med i pakken.

Giv dit soveværelse en eksklusiv og luksuriøs fornemmelse med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. En god søvn er nøglen til en god dag, og med denne seng vil du aldrig ønske at forlade den. Køb den i dag og oplev forskellen.

Scroll to Top