vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå

5.842 kr.

Få luksus og stil ind i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og en elegant stofbeklædning vil denne lysegrå seng forvandle dit rum til en oase af komfort og design. Gå ikke glip af chancen for at sove i luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946606 Kategori:

Drøm sødt og let i denne eksklusive kontinentalseng med LED-lys. Med sit elegante design vil denne seng helt sikkert blive værd at beundre i dit soveværelse. Det slidstærke stof giver ikke kun et rent og moderne look, men det er også åndbart, så du kan sove behageligt hele natten.

En praktisk og justerbar sengegavl giver ekstra støtte til din ryg, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Og hvad med at tilføje noget ekstra glamour i dit soveværelse? Den farverige LED-lysstrip tilføjer en magisk atmosfære og giver en blød belysning, der fuldender din aftenafslapning.

Men komforten stopper ikke der. Denne kontinentalseng er udstyret med madrasser med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropskontur og absorberer bevægelse for optimal støtte og minimal støj. Og for at toppe det hele har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk, at denne seng kommer med et USB-stik til LED-lyset, men du skal selv sørge for en 5 V USB-strømkilde. Og for at lette monteringen følger der en brugermanual med, så du kan få glæde af alle fordelene ved denne fantastiske kontinentalseng.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne lysegrå kontinentalseng fra vidaXL. Bestil den nu og vågn op til en dejlig morgen, hvor du er udhvilet og klar til at erobre dagen. Så kom ind og oplev komforten, stil og luksus i denne enestående seng.

Scroll to Top