vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof blå

4.148 kr.

Oplev ultimat luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng i blå stof. Den innovative LED-lys funktion tilføjer en ekstra dimension til din soveoplevelse. Dyk ned i komfort og elegant design i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946643 Kategori:

Drømme, komfort og stil forenes i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk blå stofbeklædning. Lad denne seng blive det strålende centrum i dit soveværelse, og lad dig forføre af dens fortryllende design og funktioner.

Stoffets enkle og rene udseende giver sengen et elegant og sofistikeret udtryk, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt – en kombination af skønhed og holdbarhed. Tilføjelse til dens praktiske funktioner kan sengegavlen justeres i højden efter dine individuelle behov, hvilket giver en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en bog eller se tv.

Men det, der virkelig fanger øjet i denne seng, er den farverige LED-lysstribe, der tilfører en stemningsfuld belysning til dit soveværelse. Skab et magisk og indbydende rum at slappe af i med denne unikke funktion – hvem havde troet, at at gå i seng kunne vække så mange følelser?

Gå ikke glip af den ekstraordinære komfort, denne seng tilbyder med dens madras med pocketfjedre. De individuelle pocketfjedre er kendt for deres fremragende kvalitet og tilpasningsevne. De giver ikke kun stor holdbarhed, men absorberer også lyd og stød, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er ikke bare blød og komfortabel, men også hudvenlig, takket være det slidstærke stofbetræk. Den ultimative hygge er inden for rækkevidde, når du synker ned i sengen og lader dig omslutte af blødheden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vores fokus er altid på din sundhed og sikkerhed.

Denne seng er ikke kun et eventyr at sove i, men også nem at montere takket være den medfølgende brugermanual. Bemærk, at en certificeret 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, selvom sengen er udstyret med et USB-stik.

Lad denne drømmende kontinentalseng med LED-lys føre dig ind i en magisk søvnverden – en verden fyldt med komfort, stil og drømmende stemning. Oplev den blå farverigdom og fordyb dig i den ultimative komfort med vidaXL. Sæt kursen mod en god søvn og lad denne seng være dit personlige paradis.

Scroll to Top