vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof lysegrå

3.309 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant lysegråt stof, får du en unik kombination af komfort og stil. Gør din søvnoplevelse magisk og forkæl dig selv i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946645 Kategori:

Lad mig indføre dig for den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk lysegrå farve. Denne seng er ikke kun et funktionelt møbel, men den vil også blive det centrale fokuspunkt i dit soveværelse.

Lad os starte med stoffet. Den slidstærke stofbeklædning giver sengen et elegant og rent udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil vare i mange år fremover.

Nu til noget virkelig smart – den justerbare sengegavl. Denne funktion giver dig mulighed for at tilpasse sengens højde efter dine behov og præferencer. Ikke kun det, men sengegavlen giver også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv.

Men her kommer det virkelig unikke ved denne seng – det farverige LED-lys. Med den medfølgende LED-strip kan du skabe en stemningsfuld belysning i dit soveværelse. Forestil dig at læne dig tilbage og slappe af i dit private oase, hvor lyset blidt omfavner dig i den kulørte glød.

Lad os ikke glemme komforten. sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre. De indbyggede, individuelle pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Topmadrassen er også noget specielt. Den har et hudvenligt betræk og er lavet af blød skum, så du kan nyde ultimativ komfort og en god nats søvn.

For nemheds skyld leveres sengen med en brugermanual, der guider dig igennem den nemme montage. Bemærk dog, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Du kan dog trygt klippe ved saksesymbolet og USB’en forbliver intakt.

Husk, at denne seng ikke inkluderer en certificeret 5 V USB-strømkilde, så sørg for at have en i nærheden for at kunne bruge LED-lyset. Sengen kommer også med en praktisk USB-ledning og strømkabel.

Der er ingen tvivl om, at denne kontinentalseng med LED-lys vil tilføje et strejf af elegance og stil til dit soveværelse. Så invester i din søvnoplevelse og gør din søvn til noget helt specielt med denne utrolige seng fra vidaXL.

Scroll to Top