vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof gråbrun

3.456 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og stilfuldt gråbrunt stof er denne seng både smuk og funktionel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947431 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×190 cm og farven gråbrun. Giv dit soveværelse et nyt fokuspunkt med denne seng, som både er funktionel og elegant.

Med dens slidstærke stof får du ikke kun et enkelt og rent look, men også et åndbart og holdbart materiale, der vil vare i lang tid. Den praktiske justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter behov, så du kan nyde at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer.

Den farverige LED-strip under sengen bringer lys og atmosfære ind i dit soveværelse. Du kan skabe en behagelig belysning, og vælge mellem forskellige farver, der passer til din stemning. Det er den perfekte løsning til at skabe hygge og afslapning i dit private rum.

Men det er ikke kun det visuelle, der gør denne kontinentalseng så fantastisk. Den er også udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilbyder enestående kvalitet og komfort. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og reducerer støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen. Du får den optimale støtte og en god nats søvn.

Vedrørende hygiejne er topmadrassen udstyret med et hudvenligt og slidstærkt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men med denne seng er det et valg, du vil være helt tilfreds med.

Vi sørger for, at du får en nem oplevelse, når du samler sengen. Der medfølger en brugermanual for at sikre problemfri montering. USB-stikket er inkluderet, men en 5 V USB-strømkilde er ikke det. Du får stadig alt det, du har brug for til at nyde din nye seng i fuld kraft.

Denne vidaXL kontinentalseng er ikke bare en seng, det er en oplevelse. Skab et personligt og stilfuldt soveværelse med denne elegante og funktionelle seng. Drømmene er i vente, og den perfekte nattesøvn er kun et skridt væk. Bestil nu og forkæl dig selv med denne luksuriøse og inspirerende seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Scroll to Top