vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.471 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores unikke kontinentalseng. Med indbygget LED-belysning og elegant stof i cremefarvet, er denne seng både luksuriøs og moderne. Skab en drømmende atmosfære i dit soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947432 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og et soveværelse, der stråler af stil? Så er vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys lige noget for dig. Denne seng bliver det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og vil give dig en komfort og luksus ud over det sædvanlige.

Vores kontinentalseng er ikke kun utrolig smuk, den er også praktisk og funktionel. Den er fremstillet af slidstærkt stof, der både giver et elegant udseende og sørger for god luftcirkulation. Du kan justere sengegavlen efter behov for en perfekt rygstøtte, når du sidder op og læser eller ser tv.

For at tilføje ekstra magi til dine drømme er sengen udstyret med en farverig LED-strip. Skab den perfekte belysning og skiftende farver, der skaber en atmosfære af ro og afslapning. Så selv når mørket falder på, vil din seng stadig være oplyst i pragtfulde farver.

Men komforten stopper ikke her – vores kontinentalseng er udstyret med en madras, der har individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer optimal støtte og komfort. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en rolig og forstyrrelsesfri søvn.

Og lad os ikke glemme topmadrassen. Den er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig og slidstærk. Den vil give dig den ekstra komfort og beskyttelse, du har brug for, og sikre, at din seng forbliver i perfekt stand i lang tid fremover.

Vores vidaXL kontinentalseng er ikke kun designet til din komfort, men også med praktiske detaljer i tankerne. Bemærk venligst, at når emballagen åbnes, kan madrassen ikke returneres af hygiejniske årsager. Men bare rolig, du kan klippe båndet på den indbyggede LED-strip, og den vil stadig fungere som før.

Vi leverer hver seng med en brugervenlig manual for nem montering. Vær opmærksom på, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men sengen leveres med et USB-stik.

Gør din seng til en drøm med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den vil bringe både stil, komfort og magi ind i dit soveværelse og sikre, at du får den bedste søvnoplevelse hver nat. Bestil din drømmeseng i dag.

Scroll to Top