vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof blå

3.407 kr.

Ønsker du den ultimative kombination af stil og komfort? Oplev vores vidaXL kontinentalseng med smukke LED-lys, der skaber en magisk atmosfære. Et uimodståeligt valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947433 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve. Denne seng er mere end bare et sted at sove – den er et imponerende kunstværk, der vil tilføje et strejf af elegance til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet, den er også utrolig komfortabel. Den har en slidstærk stofbetræk, der både er åndbar og blød at røre ved. Stoffet er ikke kun stilfuldt, det er også designet til at holde i mange år.

Nyd en behagelig læsestund eller tv-tid i sengen med den praktiske justerbare sengegavl. Den giver optimal støtte til din ryg og sikrer en behagelig siddeposition.

Lad dit soveværelse blive oplyst med et farverigt lys, takket være den indbyggede LED-strip. Med et tryk på en knap kan du skabe en varm og hyggelig atmosfære, der hjælper dig med at slappe af og falde i søvn.

Denne kontinentalseng er udstyret med madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og evnen til at tilpasse sig din krop. De absorberer støj og stød, hvilket betyder en fredelig søvn uden forstyrrelser.

Topmadrassen på sengen er dækket af et hudvenligt stof, der er blødt og behageligt ved berøring. Bemærk, at den hygiejniske forsegling på madrassen ikke kan afbrydes eller fjernes, da det vil forhindre retur af produktet.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kommer med en brugervenlig manual til nem montage. USB-stikket på sengen tilsluttes en certificeret 5V USB-strømkilde, der ikke medfølger i pakken.

Skab en unik og inspirerende atmosfære i dit soveværelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Køb den i dag og oplev luksus og komfort på en helt ny måde.

Scroll to Top