vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

3.206 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og lækker sort stofbeklædning kan du skabe en afslappende atmosfære i dit soveværelse. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947437 Kategori:

Vil du gerne opleve en god nattesøvn ? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg for dig. Den er ikke kun komfortabel, men også utrolig stilfuld og vil være et fantastisk fokuspunkt i dit soveværelse.

Sengen er fremstillet med et slidstærkt stof i en elegant sort farve, der giver et rent og moderne udseende. Stoffet er åndbart, hvilket giver en behagelig soveoplevelse, samtidig med at det er holdbart og langtidsholdbart.

En af funktionerne, der virkelig gør denne seng unik, er dens praktiske sengegavl. Sengegavlen kan justeres i højden for at give den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se tv. Du vil aldrig mere skulle bekymre dig om at finde den rigtige siddeposition.

For at tilføje et ekstra strejf af elegance og atmosfære har sengen et farverigt LED-lys rundt om sengegavlen. Dette skaber en hyggelig og smuk belysning i soveværelset og giver en følelse af ro og afslapning.

Madrassen i kontinentalsengen har individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig. Det betyder, at du kan sove fredeligt uden at blive forstyrret af bevægelser under natten.

Topmadrassen er yderst behagelig og hudvenlig. Den er fremstillet af blødt skum, der giver ekstra polstring og komfort. Madrasbeskytteren har også en slidstærk betræk, som er blød mod huden og giver en behagelig følelse.

Bemærk venligst, at denne fantastiske kontinentalseng leveres med en brugermanual for nem og bekvem montering. Desuden har sengen et USB-stik, der kan bruges til ekstra bekvemmelighed, men sørg for at have en certificeret 5V USB-strømkilde klar ved siden af, da den ikke er inkluderet.

Med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil du ikke kun få en god nattesøvn, men også tilføje et strejf af stil og elegance til dit soveværelse. Så hvorfor vente længere? Invester i din søvnkvalitet og oplev det bedste fra begge verdener med denne fantastiske seng.

Scroll to Top