vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

3.382 kr.

Få en luksuriøs og behagelig nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng. Det unikke LED-lys og elegante cremefarvede stof gør den til det perfekte valg for en stilfuld soveoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947463 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus i dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne drømmende seng vil fuldstændig forvandle dit soverum og give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Sengen er udført i et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et elegant touch, men som også er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil bevare sit enkle og rene udseende i mange år frem.

Med den praktiske justerbare sengegavl får du ikke kun førsteklasses rygstøtte, men også muligheden for at tilpasse sengen efter dine behov. Uanset om du vil læse en bog eller se tv, vil denne sengegavl give dig den perfekte komfort og støtte.

Og hvad med de fortryllende LED-lys? Med en farverig LED-strip under sengen kan du skabe en magisk atmosfære i dit soverum. Lad belysningen føre dig ind i en verden af afslapning, stil og elegance.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre sikrer ikke kun en fantastisk komfort, men kan også absorbere støj og stød, der opstår ved bevægelse i sengen. Sov roligt og uforstyrret hele natten igennem.

En hudvenlig topmadras er inkluderet for at tilføje ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Topmadrassen har et slidstærkt stofbetræk, der føles behageligt mod huden og sikrer en god nattesøvn hver nat.

Vær opmærksom på, at denne seng kun kan returneres, hvis emballagen ikke er fjernet. Vi leverer også et detaljeret brugermanual for at gøre monteringen endnu nemmere for dig. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Oplev magien ved en god nattesøvn og giv dit soverum et løft med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Tag springet og invester i din komfort og velvære i dag.

Scroll to Top