vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof gråbrun

3.605 kr.

Oplev ultimativ luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilfuldt stofdesign og komfort i topklasse er denne seng den perfekte investering i en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947470 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og stil med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil transformere dit soveværelse til en luksuriøs oase, hvor du kan slappe af og genoplade energien.

Vi har nøje udvalgt slidstærkt stof til sengen, som ikke kun har et elegant og tidløst look, men også er åndbart og holdbart. Når du lægger dig i sengen, vil du straks mærke den bløde og behagelige overflade.

Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, men også designet til at give optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Lad dig fortrylle af det bløde LED-lys, der skaber en atmosfære af ro og afslapning. Du kan vælge mellem forskellige farver, så du kan tilpasse lyset efter dit humør.

Sovekomforten er i top med den indbyggede madras, der har pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre giver ikke kun en perfekt tilpasning til din krop, men absorberer også støj og bevægelser, hvilket sikrer uforstyrret søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der er behageligt mod huden. Den tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Bemærk venligst, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør det nemt at montere sengen. Selvom sengen har et USB-stik, skal du være opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Skab din drømmeoase med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør din søvnoplevelse til noget helt specielt med en seng, der ikke kun ser fantastisk ud, men også giver dig den ultimative komfort og stil. Bestil i dag og giv dig selv den luksus, du fortjener.

Scroll to Top