vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

4.767 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys tilføjer en elegant og moderne touch til din indretning. Bestil nu og få en drømmende søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947533 Kategori:

Tag på en rejse til luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvn, og denne seng vil helt sikkert blive midtpunktet i dit soveværelse.

Stoffet på sengen er både stilfuldt og praktisk. Det har en enkel og ren look, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt. Dette giver dig ikke kun en behagelig overflade at sove på, men også en seng, der vil vare i lang tid.

Den justerbare sengegavl er en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov. Uanset om du vil sidde op og læse en god bog eller se tv, vil denne seng give dig den perfekte støtte.

Men det mest imponerende er lyseffekten. Med de farverige LED-lys kan du skabe en helt unik atmosfære i dit soveværelse. Drøm dig væk til magiske steder, mens de bløde lys danser omkring dig og skaber en beroligende og afslappende stemning.

Men denne seng tilbyder ikke kun stil og lys. Den har også en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten og sikrer en rolig og uforstyrret søvn. En topmadras, der er hudvenlig og komfortabel, fuldender den bløde og luksuriøse fornemmelse.

Vi skal oplyse, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær rolig, vores produkter leveres altid med en brugermanual for nem og problemfri montering.

Denne drøm af en seng kommer også med en LED-strip, der kan klippes til og er nem at bruge. Og selvom den også omfatter et USB-stik, så skal du være opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Så lad eventyret begynde. Gør din søvn til en spektakulær oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Din søvn er vigtig, og denne seng vil sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet, klar til at erobre dagen.

Scroll to Top