vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

4.600 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Det unikke LED-lys tilføjer en magisk atmosfære til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947562 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys i en stilfuld mørkebrun farve. Denne seng vil være det absolutte højdepunkt i dit soveværelse og give dig en uovertruffen nattesøvn.

Vævet stof, der anvendes til sengen, er ikke kun smukt og elegant, men også åndbart og slidstærkt. Det bevarer sin friske og rene fornemmelse år efter år. Med et enkelt og minimalistisk look passer sengen ind i enhver indretningsstil.

En anden praktisk egenskab ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan tilpasse den i højden efter dine behov og nyde en behagelig rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Nu kommer vi til det mest fortryllende ved denne seng – de farverige LED-lys. Disse lysstænger skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse og tillader dig at skifte mellem forskellige farver efter dit humør. Slut med kedelige og monotone omgivelser.

Men det stopper ikke her. Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og giver enestående støtte og komfort. De absorberer også effektivt stød og bevægelse, hvilket giver en uforstyrret søvn hele natten.

Intet er mere vigtigt end din hud og velvære. Derfor har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras, der beskytter din madras og giver ekstra komfort. Denne topmadras sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Du får alt dette i én pakke. Og for at bekræfte vores perfektionisme og kvalitet kommer denne seng med en brugervenlig manual for nem montering. Bortset fra det medfølgende USB-stik kræver denne seng en 5 V USB-strømkilde, der ikke følger med.

Nyder du lysbåndets fleksibilitet? Du kan endda klippe det i den ønskede længde takket være det inkluderede klippesymbol. Med en IP65-tæthed kan du være sikker på, at dette lysbånd vil vare i lang tid.

Gå ikke glip af chancen for at eje denne perfekte kombination af stil, komfort og belysning. Vores kontinentalseng med LED-lys er en drøm, som du fortjener at leve i. Så dyk ned i en verden af komfort og stil med dette fantastiske produkt.

Scroll to Top