vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå

5.690 kr.

Oplev komfort i en ny dimension med vores fantastiske kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og stilfuldt design får du en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947629 Kategori:

Drøm dig væk til en nattesøvn i luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne fantastiske seng vil blive det strålende midtpunkt i dit soveværelse og skabe den ultimative atmosfære af komfort og stil.

Vi har udvalgt et slidstærkt stof til denne seng, der ikke kun giver et enkelt og rent look, men også er åndbart og holdbart. Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, hvilket giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på TV.

Men det er ikke alt. For at tilføje en ekstra touch af elegance og moderne design har vi inkluderet en farverig LED-strip, der skaber et fantastisk lys i mørket. Du kan nu skabe den perfekte atmosfære til din aftenafslapning eller en romantisk stemning med et tryk på en knap.

Vi har ikke gået på kompromis med komforten i denne seng. Vi har valgt en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og deres evne til at absorbere støj og stød. Dette sikrer ikke kun langvarig holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne til din krop.

Og lad os ikke glemme den hudvenlige topmadras. Denne madrasbeskytter er ikke kun slidstærk, men også utrolig blød og behagelig. Du vil elske, hvordan den føles mod din hud og sikrer en ekstra lag af komfort og velvære.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er overbevist om, at du ikke vil kunne modstå denne senges komfort og elegance.

Hver eneste detalje er blevet gennemtænkt, og vi har inkluderet en brugervejledning for nem og problemfri montering. Sengen leveres med et USB-stik, men den certificerede 5V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Mål: Sengen har en imponerende størrelse på 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) hver, og topmadrassen måler 200 x 200 x 5 cm (B x L x H). LED-stripen har en længde på 55 cm hver og leveres med en USB-ledning på 150 cm og et strømkabel på 30 cm.

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at opgradere dit soveværelse og opleve en nattesøvn i luksus. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag, og vær med til at skabe et soveværelse, der emmer af stil og komfort.

Scroll to Top