vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

3.922 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant mørkegrå stofdesign er denne seng perfekt til at skabe en atmosfære af afslapning og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335950730 Kategori:

Drøm dig væk til en god nats søvn med vores unikke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå farve. Denne seng vil være det strålende fokuspunkt i dit soveværelse.

Sengen er lavet med slidstærkt stof, der udstråler en enkel og ren æstetik. Stoffet er både åndbart og holdbart, hvilket giver dig den perfekte kombination af komfort og stil.

Sengegavlen på sengen kan justeres i højden efter dit behov. Denne funktion giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsserier.

For at skabe en stemning af hygge og luksus i dit soveværelse, er sengen udstyret med en farverig LED-strip, der giver en beroligende atmosfære om aftenen og skaber en dejlig belysning i mørket.

Madrasen i sengen har pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og fleksibilitet. Disse fjedre sørger for optimal komfort og tilpasningsevne, samtidig med at de effektivt absorberer støj og bevægelser, så du får en uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der er blødt og komfortabelt at ligge på. Den sikrer, at du får den ultimative søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Du kan klippe den del af LED-striben, der ikke er brugt, og USB-delen vil fortsat fungere som før.

Vores kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen nem og bekvem. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Giv dig selv den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil den i dag og få en dyb og afslappende søvnoplevelse, der vil gøre dine natteroer til magiske øjeblikke.

Scroll to Top