vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof blå

3.574 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med en vidaXL kontinentalseng i trendy blå stof. Det indbyggede LED-lys skaber en atmosfære af luksus. Skab drømmeagtige nætter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335950766 Kategori:

Forestil dig en næsten magisk oase af komfort og stil i dit soveværelse. Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke kun et sted at hvile dit hoved – det er en oplevelse.

Lad os starte med det positive stof. Dette slidstærke materiale tilbyder ikke kun et enkelt og rent look, men det lader også din hud ånde frit om natten. Du vil føle dig indhyllet i luksus, mens kvaliteten bliver bevaret i årevis.

Men her stopper godbidderne ikke. Vores justerbare sengegavl er din trofaste partner til all dine læsninger og tv-aftener. Du kan indstille den til den perfekte højde for at opnå den optimale støtte til din ryg. Det er komfort på et helt nyt niveau.

Nu er det tid til at tage en tur på den farverige side. Vi har inkluderet en LED-strip, der vil lyse op i mørket og tilføje et brusende strejf af farver til dit soveværelse. Du kan næsegruse dig i lysets magi, mens du slapper af i din seng.

Men lad os ikke glemme kernen i al denne komfort: madrassen. Udstyret med individuelle pocketfjedre, er denne madras dedikeret til at levere den højeste kvalitet og tilpasse sig præcist til dine bevægelser. Farevel til støj og uro, velkommen til roen og afslapningen.

For at gøre dette forkælelseseventyr endnu bedre, har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt og behageligt, og du vil svæve væk på en sky af komfort.

Og du skal ikke bekymre dig om montering. Med en let tilgængelig brugermanual bliver sengen nemt og hurtigt klar til brug. Bærbarhed er også i tankerne, da sengen er designet med et USB-stik – bare sørg for, at du har den certificerede 5V USB-strømkilde klar.

Eksklusivitet på en ny formel. Dette er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Forkæl dig selv, og tag springet ind i en verden af ultimativ komfort og stil. Din søvn vil aldrig være det samme igen.

Scroll to Top