vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

4.498 kr.

Oplev en næste-niveau komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrå. En drøm af en madras i en luksuriøs størrelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919122 Kategori:

Drømmer du om den ultimative komfort og luksus i din søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i mørkegrå farve det perfekte valg for dig.

Denne seng giver dig ikke kun en god nattesøvn, men også en holistisk oplevelse af afslapning og velvære. Det bløde fløjlsmateriale omfavner din krop og skaber en uovertruffen komfort, der giver dig mulighed for at slappe af og genoplade.

Den justerbare sengegavl er ikke kun funktionel, men tilbyder også en støttende ryg, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsserier på tv. Det er den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, som er berømte for deres kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, som sikrer en rolig søvn. Den mellemhårde støtte på madrassen sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven.

For at fuldende din soveoplevelse med personalet har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der er både slidstærk og behagelig. Den øverste madras har også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du ikke vil ønske at returnere denne fantastiske seng.

Livet er for kort til dårlig søvn. Giv dig selv den komfort og luksus, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top